23 Şubat 2010 Salı

SOFT BOWL ETKİNLİĞİ "BİZİMLE KEK PİŞİRMEK İSTER MİSİNİZ?"



Yaklaşık bundan 2 hafta kadar önce Sevgili Birsen ve Sevil’den “Bizimle Kek Pişirmek İster misiniz” adı altında bir mail aldık. Bizde memnuniyetle bu güzel daveti kabul ettik ve sonunda çok güzel bir Pazar günü geçirdik. SOFT BOWL ile etkinliğimiz Hobimle Lezzet Okulu'nda gerçekleşti. Çok sıcak ve samimi bir ortamda hepsi birbirinden güzel kekler yapıldı. Kek yaparken belli bir ölçü yoktu. Herkes istediği malzemeleri kullanarak yaptı. Biz de Sibel’le portakallı, fındıklı, biraz tarçın aromalı ve beyaz çikolatalı bir kek yaptık.





Açıkçası çok eğlendik. Sibel’le birlikte yapmakta ayrı bir keyiftiJ Kekler fırına konulunca Birsen ve Sevil’in güzel ikramlarıyla birlikte bir yandan çaylarımızı yudumladık bir yandan da hoş sohbetler yapıldı. Misafir perverliğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Tabi Hobimle Lezzet Okulu’nu da es geçmemek lazım. Oradaki arkadaşlarda bizlere çok yardımcı oldular.





Birsen'in yaptığı poğaça ve kısır



Sevil'den kestaneli pasta


Gelelim bu güzel günün gerçekleşmesine vesile olan SOFT BOWL ürünlerine. Pazarlama Müdürü Selami Bey, bize ürünler hakkında çok güzel bilgiler verdi.
Soft Bowl ürünlerinin özelliklerinden en önemlisi sağlıklı olması ve kansorejen madde içermemesi. Eğer üzerinde bıçak gibi kesici aletleri kullanmazsanız, uzuuuun seneler gönül rahatlığı ile kullanabilir, verdiğiniz paranın da hakkını alabilirsiniz. Dışarıda ucuza satılan içeriğinde petrol hammddesi olan ürünleri lütfen almayınız. Kaliteli olan hiç bir şey düşük fiyata satılmaz bunu unutmamak lazım. Ayrıca elde ya da bulaşık makinesinde yıkanabilir. %100 sıvı silikondan üretilmiştir. Kalıbınızı yağlarken, sıvıyağ yerine tereyağ ile yağlamanız daha iyi sonuç verecektir. Diğer bir önemli özelliği ise keki yaparken normal ölçülerin dışında daha az ölçüler kullanılarak yapılması. Kalıbınızın yarısına kadar malzeme ile doldurup tel ızgara üzerinde pişirmeniz önerilir. Kısacası biz ilk kullanımda çok memnun kaldık. Bu günün anısına Soft Bowl'a hediyeleri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz…


Seninle kek yapmakta çok keyifliydi Arzu :)


Herkese evden merhaba arkadaşlar.... Bu güzel etkinliğin ardından Gülay ve Neval Ablayla birlikte Feshaneye kahve içmeye gittik ve çok güzel sohbet ettik...

Bu güzel gün için bende herkese ayrı ayrı teşekkür ederim... (Sibel)

14 yorum:

birsence dedi ki...

canlarım bizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederiz...pazar gününü sizlerle geçirmek çok keyifliydi...öpüyorum ikinizide...

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Birsen'cim bizim içinde öyle. Öpüyorum cnm. Görüşmek dileğiyle...

Burcu Çalışkan dedi ki...

bize düşen ellerinize sağlık afiyet olsun demek :))

ceydabural dedi ki...

ne güzel olmuş çok keyifli geçmiştir eminim ellerinize sağlık :)

Nilgün Komar dedi ki...

oo ne güzel kekler onlar öyle... süperr...
ellerinize sağlık...
güzel bir gün geçirmiş olmanıza da çok sevindim..

sevgiler..

CAHİDE dedi ki...

Mmm! ne güzel kekler bayıldım.size afiyet olsun canım.
kandiliniz mübarek olsun...

yeşim dedi ki...

canım arkadaşım
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle mevlit kandilinizi kutlarım.
sevgilerimle.....

Pembe Tatlar dedi ki...

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı ve mübarek olsun!

Unknown dedi ki...

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

mutfakcini dedi ki...

Hayırlı Kandiller canım..

pelince dedi ki...

Canım harika kekler pişmiş,ellerine sağlık...

Sevgiler...

Hayırlı Kandiller diliyorum..Tüm duaların kabul olsun inşallah...

Sevil Şahin dedi ki...

canlarım biz teşekkür ederiz bizleri kırmayıp aramızda bulunduğunuz için hediyelerinizi iyi günde kullanmanız dilegiyle
başka başka etkinliklerde görüşmek üzere sevgiler

Limonlu Kek dedi ki...

Kızlar o günü beğenmeyen varmıdır ki zaten, harika bir gündü. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olur inşallah. Her ikinizi de çok öpüyorum.

HÜLYA dedi ki...

resimleri böyle güzelse etknliği düşünemiyorum bile. şanslısınız valla. biz burdan anca uzaktan bakabiliyoruz.

güzel günler canım