1 Temmuz 2011 Cuma

MODANİSA

Hayırlı cumalar...

Artık bende işe gidiyorum. 5,5 aylık izni bitirdim. Nasıl geçti ne yaptın deyin. Bilmiyorum:) Hiç birşey anlamadım desem yeridir. İnsanoğlu işte doyumsuz oluyor... Ama çalışmayı özlemişim zevkli geliyor. Tabii şimdilik:)))


Sevgili Sevil'in davetiyle oğlumla keyifli bir öğlen yemeği geçirdik. Sevil'inde dediği gibi benim için değişiklik oldu. Doğumdan sonra blog buluşmalarına bile gidememiştim. İnşallah önümüzdeki buluşmaya katılacağım...


Bu davetle Seda hanımla tanışmış oldum. Misafirperverliği için teşekkür ederim herşey çok güzeldi. Alperen herkese gülücük dağıttı resmen:)

Seda Hanım bizlere "Modanisa" sitesi hakkında bilgiler verdi. Tesettürlü bayanlar içinde böyle bir alışveriş sitesinin olması harika. Bazen dışarda istediğiniz zaman bulamadığınız kıyafetleri internetten çok kolay ve hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Açıkçası ben internetten alışveriş yapmayı seviyorum. Eve gidince inceledim ve çok şık takımlar vardı. Modanisa.com'un daha önce herhangi bir reklamı yapılmamış. Bizimle Malta Köşkü'nde harika bir öğle yemeği ile tanıtımını yaptılar. Seda Hanım'a ve Sevil'e bu güzel gün için çok teşekkür ediyorum.




2 yorum:

mutfaksoleni dedi ki...

kız siboş hoş geldin. ziyaretini beklerim.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Birlikte çok zaman geçiremekte seni tanıdığıma memnun oldum...

sevgiler