28 Aralık 2010 Salı

4.BLOG YAZARLARI BULUŞMASI (Kısaca 4.BYB)

Merhaba arkadaşlar, dostlar. Biraz gecikmeli oldu bu postu hazırlamam. Biliyorsunuz Arzu doğum iznine çıktı şirketteki işler benim için yoğunlaştı, bloğa fazla zaman ayıramıyorum.

Şirkette bazı internet sitelerini yasakladıkları içinde sizlere yorum yazamıyorum artık. Ziyaret ediyorum ama :)) Bu kadar şikayet yeter demi biraz da güzel şeylerden bahsedelim.

19 Aralık 2010 Pazar günü Fenerbahçe Moss Marine Cafe' de Sevgili Aylin, Sevgili Cihan ve Seviye çifti ve Serap 'ın ev sahipliğini yaptığı 4. Blog Yazarları Buluşması muhteşem bir kahvaltı eşliğinde gerçekleşti. Hepsine buradan tekrar tekrar teşekkürler...


Çok zengin kahvaltı seçeneği olan Moss Marine Cafe'nin açık büfesi, biz yemek bloggerlarının getirdiği lezzetlerle daha bir zenginleşti :))) Yiyemediğim o kadar çok şey vardı ki :( Hepimizin ellerine sağlık arkadaşlar :)

Dışarıdaki soğuk ve yağışlı hava, içeride sımsıcak hoş sohbet ve bol kahkaha vardı. Arkadaşlarla bir arada olmak, sohbet etmek çok iyi geldi.

Bizim kendi sohbetlerimizin yanında Yasemin Sungur'un tatlı sohbeti beni çok etkiledi. Kendisini tanıdığıma çok mutlu oldum. Vesile olan ev sahiplerimize teşekkürler. :)

Tabi çekilişsiz buluşma olurmu hiç olmaz. :) Çekiliş anı geldiğinde hepimiz çok heyacanlandık. Çekiliş başladı veeeee ilk hediye bana çıktı :) Çok şaşırdım ve sevindim. Kazandığım hediyeye gelince Momento'dan çok ilginç ve güzel bir hediye paketi kazandım. (Hem de hediyemi kendim seçebiliyorum hihi)

Yakınlarınıza ne hediye almakta zorlanıyorsanız ve bu sefer değişik bir şeyler olsun istiyorsanız Momento Hediye Paketleri tam size göre. Ben daha karar veremedim hangisini seçeceğimi :))

Hiç sponsor olmadan buluşma olur mu peki; Boyner, Hızlıal, Hobimle Mutluyum Lezzet Okulu, İglo, Momento, Ontek Hosting, SanalPazar, Yonca Gıda , İtalyan Aşkı Yemek Kitabı, Dagi, Efes Dark, Lilyum Organizasyon ve Algida'ya teşekkürler...

Bir dahaki buluşmayı gerçekleştirecek olan arkadaşalara şimdiden kolaylıklar diliyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Herkesle tekrar görüşürüz inşallah :)))

Not : Resimleri Aylin'den aldım teşekkür ederim.

7 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

Sibelciğim;
yoru yazamasan da canın sağolsun biz yazarız sana:)
harika bir buluşma olmuş imrenerekten takip ettim:)

Sevil Şahin dedi ki...

sibelcim harika bir pazardı keşke arzuda olabilse idi..
merak etme bende daha yarın yayınlıcam malum hasta olunca yayın sarktı :)
kocaman sevgiler deyip 5. blog buluşmasına da bekliyorum diyorum..

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım allah kolaylık versin...
Arada dinlenmeyi unutma sakın. Yoksa vücut hatırlatır sana...

Etkisi hala süren çok keyifli bir buluşma oldu gerçekten.
5. buluşmayı iple çekiyorum

Sevgiler

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

sibelll nolur bana kısır yappp:)))keşke bi kaç kaşık daha yeseymişim:)))ellerine sağlık canım benim, nefisti söylemeden geçemedim:)))
Gerçekten çok güzel bir gündü,inşallah 5. de güzel olacak:)))çok öpüyorum canımcım,görüşmek üzere

Bulbulunyeri dedi ki...

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar sizinle olsun.
2011 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle, mutlu yıllar dilerim.
Sevgiyle kal.

fiko-yağız mutfakta dedi ki...

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN NİCE MUTLU YILLAR SEVGİLERİMLE FİKRİYE

Unknown dedi ki...

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2011 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun.