23 Nisan 2009 Perşembe

ESRA VE ESMA'CIĞIMIN SOFRASI


Uzun zamandır bloğumuzla ilgilenemiyoruz. İşler acayip yoğun bir türlü fırsat olmuyor güncellemeye. Ekliyecek çoook şey var aslında.

Geçtiğimiz Cumartesi annemle Esra'cığıma gittik. Esma'cığımda oradaydı tabi. İkiz olurlar kendileri ama görseniz ikiz demezsiniz. Hiç benzemezler birbirlerine. Çocukluğumuzdan beri arkadaşız. 20 yıl oldu. Ne kadar çabuk geçiyor zaman. Esra'nın çok tatlı bir oğlu var. Doğum tarihi de 6 Aralık yani benim doğum tarihimle aynı. Bu kadar tesadüf olur :) Çok uslu bir çocuk, uykuyu çok seviyormuş aynı ben :) İsmi SARUHAN. Hamileliği çok zor geçmiş ama doğduktan sonra anneye zorluk çıkarmıyor kuzucum.

Çok güzel bir gün oldu. Eski günleri yaad ettik. Mahalleden konuştuk bol bol kim nerde ne yapıyor. Biz artık o mahallede oturmuyoruz ama Esmalar halen orada. Kendilerine ait müstakil evleri var. Bahçelerinde de her türlü meyva ağaçları. kiraz, erik, dut ne arasanız... Çardak en çok vakit geçirdiğimiz yerdi. Yaz akşamları geç saatlerde çok otururduk. Çaylar demlenirdi, Esma da canımız bişey istedimi hemen zeytinli poğaçasını yapardı. Ne kadar güzel günlerdi ya :( Bana kalsa bu konuda sayfalarca yazarım ama sizi düşünüp kısa kesiyorum :)

Ama ne mutlu ki o güzel günlerin yanında halen birlikteyiz ve ALLAH izin verdiği sürece birlikte olmaya devam edeceğiz...

Kızlar bize çok güzel bir sofra hazırlamıştı. Tariflerini de aldım yayınlayacağım. Buradan tekrar söylemek istiyorum "Herşey çok güzeldi, Ellerinize sağlık kızlar:) "

4 yorum:

Unknown dedi ki...

tarifleri büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

Unknown dedi ki...

NE GÜZEL HALA DOSTLUĞUNUZ DEVAM EDİYOR RABBİM HERKESE BÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH...

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

AMİN Candan'cım. İnşallah...

Betül KAVAL dedi ki...

eski arkadaşlarla buluşmak banada çok keyif verir. uzun aradan zornra konuşmak çok iyigeliyor insana.

mamalar da çok güzele benziyor. afiyetler olsun...