O kadar hafifki yedikçe yemeniz geliyor. Ben ilk başta kızartma zannetiim ama değilmiş:) Yapılışı şöyle. Sıvıyağda küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Doğranmış çarliston, sivri, kırmızı biberleri ekleyip soğanla birlikte 2-3 kez karıştırın. Kabukları soyulup, doğranmış domatesleri ve tuzunu ekleyip, kısık ateşte suyunu salıp, çekene kadar pişirin. Afiyet olsuuuuun. Kesinlikle tavsiye ediyorum ben çok beğendim:)
(Malzemelerde adet yazmadım isteğe bağlıdır)
15 yorum:
Canım bizdede çok sevilerek yenir ellerine sağlık öpüyorum...
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Bende yazın çok yaparım severek yeriz.Sevgilerimle.
annemde yapar bilirim nefistir heleki kahvaltıda ımmmm.güler abla işi biliyor
canım 2 dişde sarımsak ezip at içine süper oluyor:)))
ama çok iştah açıcı oluyor tehlikeli:))))
öpüyorum hayatım
Canım,
tam benlik. Hele de biberler acıysa ben asla doyduğumu bilmem.En kısa zamanda yapacağım.Ellerine sağlık.
Sevgiyle kal.
zaten dün yazmıştım alayım ben bunu bayılırım. biber zamanı gelse de doya doya yesek
Yazın en çok yaptığımız yemek. Ah canım istedi şimdi.
bende görüntüsünü çok beğendim. hele de sarımsaklı olursa..ıımm nefiss. Güler ablanın ellerine sağlık..
bende çok beğendim.severim böyle lezzetleri.inşalah en yakın zamanda deneyeceğim
kahvaltı için bence çok güzel.ellerine saglık.
canım ben bu lezzeti biliyorum.. çok nefis oluyor.. özellikle yazın sıkça yapılır bizim evde..
sevgiler...
canim ya... Su an nasil istedim anlatamam... Ben en cok kahvaltida seviyorum bu lezzeti... Sevgilerimle,
ellerıne sağlık canım hem hafif hem lezzetlı harıka olmus.bende yazın yaparım bunu sık sık.sevgilerr poyrazı ve senı öptüm:)
canm, şu an saat 01:18 ve ağzım sulandı:)) ellerine sağlık.
sevgiler..
sabah sabah o kadar canım istedi ki en yakın zamanda bende deneyeceğim ellerine sağlık canım sıcacık sevgiler
Yorum Gönder